085 - 106 14 01

Uw vloerenspecialist in Groningen?

Eerlijk vloeradvies in Groningen

Alle verkoopmedewerkers bij Parketboerderij VBN zijn voormalige parketleggers. Hierdoor kunnen zij u gedegen en eerlijk advies geven over de mogelijkheden en technische realisatie van uw vloer. Geen kleine letters of adders onder het gras, maar een helder verhaal. Dat is wat u bij ons kunt verwachten.

Materiaal- en kleuradvies

In onze showroom vindt u een grote keur aan materialen en kleuren. Elk van deze vloeren kan op verschillende manieren worden gelegd en dus is het maken van de juiste keuze niet altijd even gemakkelijk. Onze adviseurs helpen u graag bij het selecteren van de juiste optie en zorgen ervoor dat uw nieuwe vloer aan al uw verwachtingen voldoet.

We nemen de tijd voor u en gaan onder het genot van een kop koffie met u om de tafel. U kunt al uw vragen stellen en we tonen u graag praktijkvoorbeelden van vloeren die we in het verleden realiseerden.

Advies tijdens en na plaatsing

Ook wanneer u de vloer van uw keuze geselecteerd heeft blijven we in beeld. Voor het geven van gedegen legadvies (wanneer u ervoor kiest om uw vloer zelf te leggen) of praktische onderhoudsinstructies.

Heeft u vragen over het leggen van een houten vloer? Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Of bent u op zoek naar de expert die u helpt bij het selecteren van de vloer die voldoet aan al uw verwachtingen? Neem dan contact met ons op.

 
 

Ons werkgebied

Groningen, Haren, Zuidhorn, Leeuwarden, Drachten, Sneek, Joure en Heerenveen.

Waarom Parketboerderij VBN?

  • Al meer dan 50 jaar houten vloerenspecialist
  • Bijzondere eigen bewerkingen
  • Verouderd, gerookt, geborsteld of getrommeld

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 14 01. Wij streven ernaar u zo snel mogelijk te helpen. Houd rekening met een eventuele doorlooptijd qua planning.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren en parket
• Vloeren produceren
• Vloeronderhoud
• Renovatie en reparatie
• Vloeronderhoud
• Vloeradvies

Werkgebied

Groningen, Haren, Zuidhorn, Leeuwarden, Drachten, Sneek, Joure en Heerenveen.

Hoofdvestiging