085 - 106 14 01

Uw vloerenspecialist in Groningen?

Vakkundig vloer onderhoud Groningen

Een houten vloer is een flinke investering. Deze investering kan zich in de loop der jaren goed terugverdienen, mits u op de juiste manier met uw vloer omgaat. Dit betekent dat periodiek onderhoud onmisbaar is. Uw houten vloer is een natuurproduct dat constant in beweging is. Daarbij wordt er natuurlijk op gelopen, geleefd en worden er zware meubels op geplaatst. Onafhankelijk van de kwaliteit van de vloer is het dan ook verstandig om eens in de 3 tot 5 jaar een onderhoudsbeurt te laten plegen.

Groot en klein vloer onderhoud

Dit onderhoud kan klein, maar ook groot zijn. We kunnen uw vloer schuren en opnieuw afwerken of ervoor kiezen om beschadigde delen te vervangen en er op die manier voor te zorgen dat uw vloer er weer uit ziet als nieuw.

Het is belangrijk om de juiste onderhoudsmaterialen te gebruiken. Gewone zeep kan de beschermlaag van het hout aantasten, terwijl speciale zeep hier juist aan bijdraagt. Bent u benieuwd welk materiaal de levensduur van uw vloer met jaren verlengt? Vraag onze vloerspecialisten dan om raad.

Tips onderhoud vloeren

Naast periodiek onderhoud door uw vloerspecialist is ook het dagelijkse onderhoud van uw vloer belangrijk. U kunt hier eenvoudig zelf aan bijdragen. Dit doet u bijvoorbeeld door regelmatig te stofzuigen (met parketborstel!), vuil zo veel mogelijk buiten de deur te houden en vilten nopjes onder meubels te plaatsen.

Bent u op zoek naar de vakman voor vloeronderhoud? Neem dan contact met ons op via 085 - 106 14 01 of door het contactformulier in te vullen.

 
 

Ons werkgebied

Groningen, Haren, Zuidhorn, Leeuwarden, Drachten, Sneek, Joure en Heerenveen.

Waarom Parketboerderij VBN?

  • Al meer dan 50 jaar houten vloerenspecialist
  • Bijzondere eigen bewerkingen
  • Verouderd, gerookt, geborsteld of getrommeld

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 14 01. Wij streven ernaar u zo snel mogelijk te helpen. Houd rekening met een eventuele doorlooptijd qua planning.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren en parket
• Vloeren produceren
• Vloeronderhoud
• Renovatie en reparatie
• Vloeronderhoud
• Vloeradvies

Werkgebied

Groningen, Haren, Zuidhorn, Leeuwarden, Drachten, Sneek, Joure en Heerenveen.

Hoofdvestiging